Carta de Festes 2017

· Bons ingredients · Bona pasta ·
BONES FESTES!

Aquests són els plats que us proposem per les festes d’aquest any. Com sempre, us els oferim a la carta per a que pogueu triar: si només voleu plats, o l’acompanyament o només postres. Esperem que trobareu quelcom que us vingui de gust i us faciliti l’organització de les vostres celebracions.

Per al pica-pica, us proposem safates de 6 o 12 unitats de platets de tast. Són petites tapes per menjar amb cullera o forquilla, amb gustos d’aquí i d’allà: des de peu de porc trufat fins a flamets de foie amb pomes. També podem fer-vos propostes vegetarianes i aptes per certes intoleràncies: parlem-ne!

Sense gluten, hi ha canelons, panettone i tortell de reis per encàrrec, i pasta per a fer canelons.

També tenim salmó fumat fet nostre, en lloms i mitjos lloms: artesanal i lluït a taula!

Els raviolis gegants són una alternativa lleugera als canelons, i aquest any n’hem fet un de molt especial per l’escudella: el ravioli gegant de carn d’olla! També n’hi ha de ceps i de popets estofats, amb pasta fresca de tinta.

Per un àpat més clàssic, us proposem canelons de ceps i bolets o de rostit; tots en safates de tres, a punt de gratinar. si voleu vestir-los més, trieu una beixamel a conjunt.

Us proposem dos plats de carn: melós de vedella amb ceps i un dels clàssics de Pastateca, els rotllets de pollastre a la catalana, farcits amb albercocs, prunes i un bon sofregit. Tots dos van acompanyats amb una salsa feta amb el seu propi suc i patates Paris.

El plat de peix són calamars farcits de caldereta i també tenim un plat vegetarià: la terrina de bolets.

Hi ha postres per compartir: panettones i pandoros. Panettones de qualitat, que van de 500g a 4kg. Fets amb mantega bona, fruita confitada tendra i el temps que cal perquè no facin gust de llevat i presses.  Encarregeu-nos els pandoros i panettones ben aviat, que venen d’Itàlia!

Esperem que us agradi la proposta i us desitgem
bon profit i bones festes!