Pasta integral ecològica

A més de pasta fresca i raviolis amb elaborats amb farina i sèmola de blat, a Pastateca també fem pasta fresca amb farina integral ecològica d’espelta, blat camut i fajol.

Les farines integrals tenen més fibra que les farines blanques, per això menjar-ne sovint és una manera senzilla i saborosa de millorar la salut:

linguini integral ecològic

  • La fibra fa que els hidrats de carboni s’absorbeixin més lentament i ajuda a controlar els nivells de sucre a la sang: la pasta integral està indicada en casos de pre-diabetis o diabetis, i durant l’embaràs.
  • Ajuda a reduir l’estrenyiment i el risc de càncer de colon.
  • Els cereals integrals tenen un alt contingut en magnesi, que ajuda al bon funcionament del sistema nerviós.
  • Pel seu contingut en vitamina E, la pasta integral ens aporta antioxidants: molt útils en cas de colesterol i problemes cardiovasculars.
  • El fajol, també dit blat sarraí, nogluten.

Per encàrrecs truqueu al 93 548 05 97 o mireu el Facebook de Pastateca per saber quan n’hem fet.

Salut i pasta!