Què fem? Raviolis, pasta fresca i plats

A l’obrador de Pastateca cada dia elaborem pasta fresca i raviolis amb farcits casolans. També fem alguns plats preparats i postres. Per saber què trobareu cada setmana, feu un cop d’ull a la nostra plana de Facebook (és pública, no cal que hi estigueu inscrits) i, si voleu, digueu “M’agrada”.

– Tenim canelons i croquetes sense gluten – 
– Plats especials per Nadal i festius –

RAVIOLIS

Proveïdors de la comarca ens porten els ingredients de base i a l’obrador de Pastateca els transformem en farcits gustosos i frescos, sense afegir-hi conservants ni saboritzants. La pasta farcida de Pastateca és un xic d’aquí i d’allà: un passeig pels gustos mediterranis amb alguna escapada cap a d’altres contrades.

Per estar segurs de trobar els vostres raviolis preferits, encarregueu-nos-els al 935480597 i us els farem amb molt de gust.
Si voleu algun gust que no surti a la carta, parlem-ne: ens agrada dir que sí!

CATALANS DE L’HORT CLASSICS
Brandada amb all confitat Carbassa Espinacs i mató
Sobrassada Pesto d’alfàbrega Pernil dolç i mozzarella
Botifarra negra Llimona i mató Rostit
Tomàquet caprese
DE FORMATGE DEL MAR MEDIEVALS
Tres formatges suaus Lluç i gambes Dàtil i nous
Formatge de cabra i nous Salmó noruec Almadroc: formatge i all confitat
Gorgonzola, amb i sense nous Bacallà ajoarriero

 

PASTA FRESCA LLISA

Amb sèmola i farina de blat dur, i també amb cereals integrals de cultiu ecològic, cada dia elaborem la nostra pasta fresca a l’obrador.

Podem fer moltes formes diferents: si voleu estar segurs de trobar la vostra, encarregueu-nos-la al 935480597 i us la farem amb molt de gust. Si voleu algun gust que no surti a la carta, parlem-ne: ens agrada dir que sí!

També fem fulles de lasanya i de caneló per encàrrec: no cal escaldar-les perquè ja couen al forn.


PLATS

A la botiga també hi trobareu canelons, lasanyes, gratinats, pasta cuita i alguns segons plats

Canelons Pastateca: d’espinacs a la catalana, de rostit, de ceps, de lluç i gambes.

Canelons sense gluten, congelats: d’espinacs a la catalana, de carn.

Lasanyes: de carn, de carbassa amb formatge de cabra, de salmó amb espàrrecs… anem canviant! També fem parmigiana d’albergínies.

Pasta fresca cuita i acompanyament: pasta amb ou cuita que podeu acompanyar amb saltejats i salses. Cada setmana tenim una combinació diferent i sempre hi ha salses per triar: de formatge grana padano, tomàquet, bolonyesa, putanesca, carbonara, de nous…

Plats preparats: els caps de setmana, a més de la pasta, també tenim plats casolans. Rotlles de pollastre a la catalana, mandonguilles, calamars farcits… Trobareu els plats de cada setmana a la nostra pàgina de Facebook.

Gràcies per llegir-nos,
US ESPEREM A L’OBRADOR!